HANA

Bekijk in detail de producten van Hana

Ontdek meer

De cartridges van HANA

Vakmanschap en kwaliteit

Phono cartridge voor elk budget


Er zijn Hana moving-coil cartridges voor de meeste budgetten, voor klanten die op zoek zijn naar het beste geluid en de beste waarde in hun respectievelijke prijsklassen; of het nu de ‘E’, ‘S’ of ‘M’ serie is, of de high-end ‘Umami’ serie 'blue' en 'red' opties. Houd er rekening mee dat de EH-, SH- en MH-cartridges met hoge output worden afgespeeld via een Moving Magnet phono voorversterker; ze hebben geen step-up transformator of MC-hoofdversterker nodig.


De ‘E’-, ‘S’- en ‘M’-serie bieden je de mogelijkheid om via een phono voorversterker met bewegende spoel (of MC 'step-up' transformator) te spelen, of een cartridge met hoog vermogen te gebruiken via een phono voorversterker met bewegende magneet. Er is ook een mono-cartridge uit de ‘S’-serie. Of het nu gaat om lage of hoge output, stereo- of mono-optie, het Hana-cartridge assortiment bied echte muzikaliteit en waarde.


50 jaar cartridge ontwerp


Excel Sound Corporation ontwikkelde de HANA MC-cartridge en combineerde hun 50 jaar ervaring met cartridge-ontwerp met expertise op het gebied van onderdelenproductie met behulp van moderne industriële technologieën. Excel realiseert deze ontwerpen met hoogwaardige materialen en beproefde handmatige montagetechnieken voor de meest muzikale geluidskwaliteit. Gecombineerd met 100% laboratoriumtests om de hoogste prestaties en het laagste fout percentage te garanderen.


Vakkundig volledig met de hand geassembleerd


De ambachtelijke bouwers van Excel Sound assembleren alle onderdelen met de hand tot een perfect afgewerkt product. Deze nauwkeurige handmontage en de fijne aanpassingen door de bekende vakman van Excel Sound zorgen voor het consistente "briljante en prachtige" HANA-geluid.


Uitzonderlijke kwaliteit verzekerd


HANA-phono cartridges zijn gemaakt van delicate onderdelen, zorgvuldig met de hand geassembleerd door bekwame vakmensen en in het laboratorium getest in de Japanse fabriek. Dit zorgt voor zowel een zeer hoge betrouwbaarheid als duurzaamheid en zorgt voor jarenlang muzikaal plezier.


Oorsprong van HANA


In 2015 had ik het grote geluk Masao Okada-san, oprichter van Excel Sound, die ik al bijna 40 jaar kende, opnieuw te ontmoeten. Met de hernieuwde interesse in het afspelen van lp's ontwikkelde Okada-san de HANA-lijn met bewegende spoelcartridges voor onze exclusieve export. We hebben het voorrecht om partners te zijn van Excel Sound en zonder onze langdurige vriendschap zouden HANA moving-coil cartridges nooit zijn gelanceerd.
Het “briljante en prachtige” geluid van HANA is nu wereldwijd beschikbaar voor alle muziekliefhebbers, zonder een extreme financiële last voor uw apparatuurbudget. Met een HANA-aankoop kunt u inderdaad meer van uw favoriete vinylplaten kopen - wat in de eerste plaats de echte reden is om een goede phono cartridge te kopen!
Hiroshi Ishihara, Youtek Corporation


Excel-geluids cartridge master


Masao Okada-san, die in 1964 begon met onderzoek naar het ontwerp van phono cartridges, opende in 1970 de Excel-fabriek in Tokio. Zijn vaardigheden en expertise zijn gedeeld met de ambachtslieden van Excel Sound die HANA-cartridges bouwen.