Distributie van top audio apparatuur. Maar dan anders.

GVR Audio Import wil als nieuwe speler in de markt de zaken net even anders doen.

Neem contact op met ons

GVR Audio Import is een nieuw bedrijf dat in 2022 is gestart met de distributie van hoogwaardige audio apparatuur en toebehoren.

Zo zijn een goed geoutilleerd dealer netwerk met kennis van zaken en het hebben van voldoende voorraad essentieel.


De kwaliteit van de weergave is belangrijk, maar niet tegen iedere prijs. Het gaat vooral om de prijs-/kwaliteit verhouding om tegen betaalbare bedragen de maximale geluidskwaliteit en muziek ervaring te kunnen leveren.

Dat neemt niet weg dat de producten van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn, geleverd door bedrijven (en mensen) die kwaliteit en milieu hoog in het vaandel hebben staan.


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze producten uitgebreid gehoord en getest kunnen worden bij de dealers die onze merken voeren. Ook willen we dat de producten zo veel mogelijk door de mensen zelf, in hun eigen omgeving en eigen set, getest kunnen worden. Uiteraard alleen voor de producten die hiervoor geschikt zijn zonder dat een uitgebreide kennis nodig is om een en ander op te zetten en te configureren.


Onze missie is dan ook om audio producten toegankelijker te maken voor een brede groep muziek liefhebbers tegen een betaalbare prijs.


Neem contact met ons of een van onze dealers op om kennis te maken met de mooie producten die wij in ons assortiment hebben. Alle informatie over deze producten kunt u ook terug vinden op deze site, maar kopen kan alleen via onze geautoriseerde dealers.

Peter van Reijmersdal RE RA

Oprichter van GVR Audio Import B.V. en audiofiel sinds zijn 12e levensjaar. Begonnen met het zelf bouwen van apparatuur en luidsprekers maar gekozen voor een carrière in de Accountancy en IT. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en vanaf mijn 60e bezig met de betere audio apparatuur.